Zitten:

Stoel ‘Sonja’:

Voor kinderen met een handicap is een goed ondersteunde zithouding heel belangrijk. Dit niet alleen vanuit ergotherapeutisch oogpunt, maar vooral om een onbelemmerde en correcte groei te bevorderen. De Sonja-stoel maakt dit op een veilige, eenvoudige en doeltreffende wijze mogelijk.

De Sonja-stoel is een multifunctioneel hulpmiddel dat specifiek aan de gebruiker kan worden aangepast en bovendien de mogelijkheid biedt om mee te groeien. Door de solide constructie is de stoel niet alleen bijzonder veilig, maar kent ook een lange levensduur. De stoel is te gebruiken als huiskamer-stoel, schoolstoel en therapiestoel.

Meer informatie over stoel ‘Sonja’

Stoel ‘Saskia’:

Voor kinderen met een handicap is een goed ondersteunde zithouding heel belangrijk. Dit niet alleen vanuit ergotherapeutisch oogpunt, maar vooral om een onbelemmerde en correcte groei te bevorderen. De Saskia stoel maakt dit op een veilige, eenvoudige en doeltreffende wijze mogelijk.

De Saskia stoel is een multi-functioneel hulpmiddel dat specifiek aan de gebruiker kan worden aangepast en bovendien de mogelijkheid biedt om mee te groeien. Door de solide constructie is de stoel niet alleen bijzonder veilig, maar kent ook een lange levensduur. De stoel is te gebruiken als huiskamer-stoel, schoolstoel en therapiestoel.

Meer informatie over stoel ‘Saskia’

Stoel ‘Jockey’:

De Jockey-stoel is gebaseerd op het ‘Bobath’ principe en is ontwikkeld om zelfstandige activiteiten te stimuleren. Het blijkt dat een zitting die gebaseerd is op dit principe in de praktijk bij een groot aantal personen spasme vermindert en andere functies doet toenemen.

De zitting op de Jockey-stoel is een komvormig rijzadelzitting met abductie en talud. Dit om lijnbelasting op het zitdeel te voorkomen, waardoor de gebruikers langer actief kunnen zitten zonder moe te worden.

Meer informatie over stoel ‘Jockey’

Loophulp/Trippelhulp ‘Zoofer’:

De Zoofer kenmerkt zicht door zijn lichtgewicht ontwerp in combinatie met vele instel -en uitvoeringsmogelijkheden. Dankzij een aluminium constructie laat het hulpmiddel zich zeer licht voortbewegen.

De Zoofer is standaard uitgevoerd met een kantelverstelling en wigverstelling, waardoor er vele toepasmogelijkheden zijn. De trippelstoel heeft een uniek lage zitopbouw vanaf 12cm, waardoor deze al op jonge leeftijd is in te zetten.

Meer informatie over loophulp/trippelhulp ‘Zoofer’