Stingray Swing-out:

Verkoop via: R82

De Stingray Swing-out geeft het kind ruimte en toch de beste ondersteuning en comfort tijdens de autorit.

Naast de Panda Easyfit hebben we een vernieuwde versie als autostoel; de Stingray Swing-out. Deze biedt nog meer mogelijkheden om uw kind actief, comfortabel en veilig in de auto te kunnen vervoeren. De gewenste ondersteuning kan met behulp van accessoires als zijsteunen, bekkensteunen en kniesteunen gerealiseerd worden.

De Stingray Swing-out is in 4 maten leverbaar en instelbaar in zitdiepte en rughoogte zodat het kind langer gebruik kan maken van de voorziening. De zitunit heeft een meer actieve houding dan de Panda Easyfit en kan tussen de 10 en 30 graden versteld worden. De Stingray Swing-out is in een rechtse of linkse versie leverbaar.

Als de auto is uitgerust met isofix-bevestigingspunten is het mogelijk om gebruik te maken van het Easyfitbevestigingssysteem aan het Swing-out frame. Dan is het erg eenvoudig om de Stingray Swing-out te monteren of te verwijderen uit de auto. Het blijft mogelijk om het spanbandensysteem te gebruiken om de Stingray Swing-out op zijn plaats te houden in de auto.

Kenmerken:

Uitdraaibaar

Dankzij het uitdraaibare frame kunnen ouders een betere houding aannemen wanneer ze hun kind in en uit het stoeltje halen

Easyfitsysteem

De Stingray Swing-out is eenvoudig op de achterbank te plaatsen met Isofix maar ook te gebruiken met het spangordelsysteem

Kantelverstelling

De ingenieuze kantelverstelling heeft een bereik van 10-30 graden en de zitunit is in diepte verplaatsbaar

Getest en goedgekeurd volgens ECE 4404

De Stingray Swing-out heeft met succes de zware botsproeven doorstaan bij een gerenommeerd Nederlands testinstituut

Accessoires:

Zijsteunen

tbv het bovenlichaam

2 maten

Bekkensteunen

in- en verstelbaar versie

2 maten

5-puntsgordel

ECE-gordel voor Stingray Swing-out m.1

2 maten

voor Stingray Swing-out m.2 t/m 4

Buitenste kniesteunen

2 maten

Meer informatie over de Stingray Swing-out