Vervoer:

Panda Easyfit:

De Panda Easyfit biedt het kind comfortabele en verantwoorde ondersteuning tijdens het vervoer in de auto.

De Panda Easyfit kan zowel op de achterbank als op de rechter voorstoel worden geplaatst. De kantelverstelling maakt het mogelijk het kind in een actieve of juist meer ontspannen houding te plaatsen.

De Panda Easyfit is als standaard versie verkrijgbaar in 4 maten.

Het Panda autostoeltje is alléén geschikt voor inbouw in een auto die beschikt over een 3-puntsgordel. Deze moet zijn goedgekeurd volgens UN/EXE voorschrift nr. 16. Dit „Special Needs Restraint“ autostoeltje is ontworpen om extra ondersteuning te geven aan kinderen die te weinig steun ondervinden in conventionele autostoeltjes.

Raadpleeg altijd eerst uw adviserende medische instantie om er zeker van te zijn dat het Panda autostoeltje de juiste keuze is voor uw kind. Wij adviseren u dringend om de montage van het Panda autostoeltje te laten uitvoeren door een erkende dealer.

Als de auto is uitgerust met isofix-bevestigingspunten op de achterbank, is het mogelijk om gebruik te maken van het Easyfitbevestigingssysteem aan het Swing-out frame.

Met dit systeem is het erg eenvoudig om de Panda Easyfit the monteren en te demonteren op de buitenste twee achterstoelen van de auto. Hiernaast blijft het altijd mogelijk om het spanbandensysteem te gebruiken om de Panda Easyfit op zijn plek te houden in de auto.

Meer informatie over de Panda Easyfit

Stingray Swing-out:

De Stingray Swing-out geeft het kind ruimte en toch de beste ondersteuning en comfort tijdens de autorit.

Naast de Panda Easyfit hebben we een vernieuwde versie als autostoel; de Stingray Swing-out. Deze biedt nog meer mogelijkheden om uw kind actief, comfortabel en veilig in de auto te kunnen vervoeren. De gewenste ondersteuning kan met behulp van accessoires als zijsteunen, bekkensteunen en kniesteunen gerealiseerd worden.

De Stingray Swing-out is in 4 maten leverbaar en instelbaar in zitdiepte en rughoogte zodat het kind langer gebruik kan maken van de voorziening. De zitunit heeft een meer actieve houding dan de Panda Easyfit en kan tussen de 10 en 30 graden versteld worden. De Stingray Swing-out is in een rechtse of linkse versie leverbaar.

Als de auto is uitgerust met isofix-bevestigingspunten is het mogelijk om gebruik te maken van het Easyfitbevestigingssysteem aan het Swing-out frame. Dan is het erg eenvoudig om de Stingray Swing-out te monteren of te verwijderen uit de auto. Het blijft mogelijk om het spanbandensysteem te gebruiken om de Stingray Swing-out op zijn plaats te houden in de auto.

Meer informatie over de Stingray Swing-out