Peereboom hanteert standaard bij al haar producten een snelle, flexibele en persoonlijke service:

 • Hergebruik

  Door de mobulaire opbouw van al onze producten zijn deze uitermate geschikt voor hergebruik. In overleg met onze partners zoals dealers, instellingen, therapeuten en vergoedende instanties kunnen wij met u diverse niveaus van hergebruik afpreken. Hierbij is herinzet mogelijk waarbij het verschil tussen ‘oud’ en ‘nieuw’ niet meer is vast te stellen.

 • Vrijblijvende passingen

  Een passing of demonstratie is vanzelfsprekend geen probleem en natuurlijk vrijblijvend. Hierbij kunnen wij u adviseren in de vele mogelijkheden die er voorhanden zijn. Doordat wij wekelijks zeer veel passingen hebben kunnen wij wanneer gewenst onze ruime ervaring (35 jaar!) met u delen en samen tot een perfecte oplossing komen. Hierbij zijn uw eisen en wensen uiteraard leidend en wordt altijd naar een doelmatige oplossing gezocht.

 • Aanpassingen

  Door onze eigen productiefaciliteiten zijn makkelijke en ingewikkelde aanpassingen een fluitje van een cent. De aanpassing waar u aan denkt is bij ons veelal een standaard oplossing en zeer vaak toegepast. Zoniet, dan kan deze snel en deskundig worden uitgevoerd volgens uw eisen en wensen.

 • Pasgarantie

  Wanneer u een hulpmiddel in samenwerking met ons aanvraagt, geven wij een pasgarantie af. Dit houdt in dat u zich niet ongerust hoeft te maken over het wel of niet passen van het hulpmiddel. Wij adviseren u wel altijd zo veel mogelijk ons de maten van de gebruiker door te geven.